Project Description

Алтернативни

Алтернативните субстрати стават все по-важни за праховото покритие – те постигат повече с по-малко. Делът на алуминиевия материал в бъдеще ще намалее в полза на леки компоненти, изработени от GRP и MDF, които вече формират основата като иновативен материал за висококачествени мебели. IGP е добре подготвен за това развитие. Днес вече можем да предложим идеални прахови покрития за тези иновативни материали. Вие се възползвате по няколко начина – от екологично покритие, ниски температури на печене и от прахови покрития, които завършват и защитават функцията на вашия дизайн в дългосрочен план.

Новите суровини на пазара, комбинирани с IGP-Technology, позволяват това развитие в праховите покрития с ниска температура. Диапазонът на температурите на печене от 130 ° C и времето на втвърдяване от 3 минути са ненадминати от съществуващите прахове на пазара!

IGP-RAPID – Силно реактивната система за дървени материали.

Glass – Стъклото отдавна е покрито с прахово покритие за голямо разнообразие от изисквания, обикновено за оптично подобряване. Тониране на стъклени офис преградни стени с прах, който също може да бъде отпечатан с декорация в следваща стъпка. За това приложение може да се използва широка палитра от прахови покрития от IGP. Моля, свържете се с нас, заедно можем да намерим подходящия продукт за вашето приложение.

Каталози: