Project Description

Първенец в електростатичното прахово боядисване.

Gema е компания с дълга история. Основана в Швейцария през 1897 г. от г-н Гериг и г-н Манхарт (оттук произхода на името), Gema започва като производител на метал и по-късно се специализира в конструкция на метални покриви.

През 60-те години Gema започва да експериментира с идеята – по онова време революционна – за електростатично прахово боядисване и произвежда първия пистолет за прахова боя на пазара. Въпреки че първоначално технологията е разработена за собствена употреба, тя е била толкова интересна и ефективна, че Gema започнали да произвеждат и продават пистолети за прахово боядисване: Така се родил отделът по електростатика на Gema.

От 2012 г. Gema е част от Graco (www.graco.com), международен водещ доставчик на решения за управление на флуиди и покрития както в промишлени, така и в търговски приложения. Част от подразделението ни са също SAT (www.sataluminium.com), лидер на пазара за вертикални системи за алуминиеви екструзии, и Hildebrand Technology (www.hildebrand-technology.com), нашите експерти в статичните решения за контрол.

Ръчни Уреди

Ръчни Кабини

Автоматични Кабини

Ръчни Пистолети

Автоматични Кабини

Ръчни Кабини

Прахови Центрове

Инжектори и Помпи

Оборудване за Трансфериране на Прах

Ръчни Пистолети

Автоматични Кабини

Ръчни Кабини